Online marketing voor zakelijke dienstverleners

E-mail Marketing, Marketing Automation, Online Adverteren, Social Media & CRM

Op zoek naar nieuwe klanten voor jouw bedrijf?

Wij zorgen ervoor dat je nieuwe leads krijgt met online marketing en online adverteren, en helpen die leads vervolgens te converteren naar klanten door middel van sales enablement en CRM.

Hoe zou het zijn als je makkelijk al je relaties kan beheren? Als je nieuwe leads kan verkrijgen met je website? Als je een goed proces hebt om te verkopen? Als je eenvoudig e-mail marketing campagnes kan versturen? En je eenvoudig kan chatten met bezoekers aan je website? Dat kun je allemaal krijgen met onze programma’s voor online marketing, sales enablement en CRM!

De online marketing programma’s van Invalshoek zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke dienstverleners die tegen lage kosten willen beginnen met online marketing. Door deze programma’s maak je een vliegende start met e-mail marketing, customer relationship management en webformulieren om leads te genereren. Daardoor kan je op een eenvoudige manier beginnen met online marketing voor het genereren van nieuwe leads en het sluiten van deals.

  1. Verkrijg nieuwe leads op je website met content marketing, formulieren en webchat.
  2. Door het gebruik van een CRM wordt het onderhouden van relaties en het sluiten van deals een fluitje van een cent.
  3. Met e-mail marketing wordt het mogelijk om meer leads naar klanten te converteren.

Met de online marketing programma’s van Invalshoek krijg je een constante stroom van nieuwe leads. Daarmee pak je een cruciale voorsprong op je concurrenten.

Het Online Marketing Basis programma kost €2400, – per maand met een minimale looptijd van zes maanden. Daarnaast is een HubSpot Marketing Pro licentie vanaf €740, – per maand nodig, afhankelijk van de hoeveelheid contactpersonen kan dit bedrag stijgen. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Wil je gebruik maken van dit programma? Vraag het dan nu aan! Heb je vragen over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

Voor wie is Online Marketing Basis geschikt?

Dit programma is bijzonder geschikt voor zakelijke dienstverleners die een goed begin willen maken met online marketing en sales.

Het Online Marketing Compleet programma kost €3600, – per maand met een minimale looptijd van twaalf maanden. Daarnaast is een HubSpot Marketing Pro licentie vanaf €740, – per maand nodig, afhankelijk van de hoeveelheid contactpersonen kan dit bedrag stijgen. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Wil je gebruik maken van dit programma? Vraag het dan nu aan! Als je meer wil weten over onze diensten, neem dan contact met ons op.

Voor wie is Online Marketing Compleet geschikt?

Dit programma is bijzonder geschikt voor zakelijke dienstverleners die een goed begin willen maken met online marketing en sales.

Veel gestelde vragen

Zit ik vast aan een lang contract?

Na de start van het programma begeleiden we je drie maanden, daarna is de overeenkomst per kwartaal opzegbaar. Wil je extra begeleiding na deze eerste periode? Dan kan je dat per kwartaal inkopen. De licenties voor HubSpot lopen zijn jaarlijks opzegbaar.

Kan ik niet beter beginnen met SEO?

Goede vraag! SEO is erg belangrijk en je website optimaliseren voor SEO is een goede vervolgstap. Door te beginnen met een van onze online marketing programma’s krijg je een pad op je website om bezoekers te converteren naar klanten en behaal je ook een SEO voordeel doordat voor je doelgroep relevante content op een logische manier aan elkaar gelinkt is. Tijdens de workshop worden ook vragen gesteld zoals ‘Welke woorden zou dit persona gebruiken om hiernaar te zoeken op Google?’. Op deze manier zorgen onze programma’s er ook voor dat de content die gemaakt gaat worden rekening houdt met het zoekgedrag van je doelgroep dus ook daardoor heeft jouw website SEO voordeel.

Werken deze programma's ook echt?

Jazeker! Lees bijvoorbeeld deze business case over hoe wij het Duitse bedrijf INSTRKTIV helpen met online marketing. Of deze business case over hoe we het Rolmodellen Bureau helpen met sales en marketing.

Ik vind het behoorlijk prijzig!
Klopt! Maar bedenk je wat een fulltime marketeer in dienst nemen je zou kosten per jaar. Bovendien, zou diegene dan alle elementen van het moderne marketingvak even goed beheersen? Door gebruik te maken van onze marketing programma’s krijg je de beschikking over een volledige marketingafdeling voor minder dan de helft van wat een fulltime marketeer in dienst nemen je zou kosten!

Aanvullende diensten voor online marketing

Naast onze marketing programma’s leveren we extra diensten. Zo kunnen we content productie, social media beheer en content management geheel of gedeeltelijk uit jouw handen nemen. Of de impact ervan vergroten door middel van betaald online adverteren via Google, display en social media.

Wil je meer weten over onze aanvullende marketingdiensten, of heb je vragen over een van onze online marketing programma’s? Neem dan nu contact met ons op!

Wil je weten hoe we het Duitse bedrijf INSTRKTIV helpen met online marketing, lead generatie en marketing automation? Lees dan nu de case study!

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Andy snapte mijn niche al tijdens het eerste gesprek volledig. Dit vond ik essentieel voor onze samenwerking. Door de gebruiker centraal te zetten bouwt hij automations die aansluiten bij de customer journey.

Ferry Vermeulen

Founder & director of Business Development, INSTRKTIV

Samen met Andy een klantreis gemaakt voor WieWerkteWaar.nl. Andy heeft een overkoepelende blik. Hij kent vele kanalen en ziet snel mogelijkheden welke kanalen waar en hoe in te zetten.

Daarnaast beschikt Andy ook over specifieke technische kennis. Deze 2 uitersten vind je zelden in 1 persoon.

Robert Gouda

Directeur, WWWaar.nl

Invalshoek weet waar ze het over heeft. Ik had nog nooit iets op dit gebied gedaan en heb ontzettend veel geleerd en ons werk wordt er door gemakkelijker. Invalshoek is een aanrader voor zowel starters als al bestaande bedrijven.

Fatima Akchar

Founder & Owner, Rolmodellen Bureau

Pin It on Pinterest