Wat is HubSpot?

Online software voor marketing, sales, klantenservice en CRM

HubSpot is één van de wereldleiders op het gebied van software voor marketing, sales, klantenservice en CRM. Door HubSpot krijg je meer nieuwe leads, wordt relatiebeheer en fluitje van een cent en verkoop je meer. Alles dat je nodig hebt voor marketing en sales is gebundeld in HubSpot!

HubSpot is in 2006 opgericht door Brian Halligan en Dharmesh met als doel ondernemers te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Daarvoor hebben ze het inbound marketing concept ontwikkeld nadat ze ontdekten dat mensen steeds beter werden in het negeren van traditionele marketingcampagnes.

Door middel van inbound marketing overtuig je mensen klant te worden door op het juiste moment via het juiste kanaal de juiste boodschap aan te bieden, dat kan met e-mail marketing, content marketing, zoekmachine marketing en social media.

Wij zijn er trots op dat Invalshoek een gecertificeerde partner is van HubSpot! Als partner van HubSpot helpen we onze klanten met marketing, sales en CRM. Dat doen we specifiek voor zakelijke dienstverleners zoals IT bedrijven, consultancies, financieel dienstverleners, juridisch dienstverleners en software ontwikkelaars.

HubSpot biedt software voor marketing, verkoop en klantenservice, met een CRM als kern; de krachtigste manier van online marketing en klantbeheer!

HubSpot voor marketing

E-mail marketing, social media marketing, content marketing, zoekmachine marketing. Met je website als middelpunt zorgt HubSpot ervoor dat je meer leads en klanten krijgt!

HubSpot voor sales

Meer afspraken maken en meer deals sluiten!

HubSpot voor klantenservice

Een volledig pakket van software voor klantenservice teams!

HubSpot CRM

Met het CRM van HubSpot wordt het beheren van relaties een fluitje van een cent.

Samenwerken met een HubSpot Partner?

Overweeg je HubSpot? Lees dan wat de voordelen zijn van samenwerken met een HubSpot Partner!
HubSpot

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Gratis HubSpot Account

Met de gratis editie van HubSpot krijg je e-mail marketing, webformulieren, online chat en een volledig CRM om je sales te organiseren! Hiermee leg je de perfecte basis voor je marketing en sales activiteiten.

Dus waar wacht je nog op? Vraag nu je gratis HubSpot account aan!

Pin It on Pinterest