Wat is HubSpot?

Online software voor marketing, sales, klantenservice en CRM

HubSpot is één van de wereldleiders op het gebied van software voor marketing, sales, klantenservice en CRM. Door HubSpot krijg je meer nieuwe leads, wordt relatiebeheer en fluitje van een cent en verkoop je meer. Alles dat je nodig hebt voor marketing en sales is gebundeld in HubSpot!

HubSpot is in 2006 opgericht door Brian Halligan en Dharmesh Shah met als doel ondernemers te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Daarvoor hebben ze het inbound marketing concept ontwikkeld nadat ze ontdekten dat mensen steeds beter werden in het negeren van traditionele marketingcampagnes.

Door middel van inbound marketing overtuig je mensen klant te worden door op het juiste moment via het juiste kanaal de juiste boodschap aan te bieden, dat kan met e-mail marketing, content marketing, zoekmachine marketing en social media.

HubSpot bevat een aantal handige tools voor je bedrijf om nieuwe klanten te krijgen en bestaande klanten te behouden. Waaronder e-mail marketing, marketing automation, SEO optimalisaties, social media management, landingspagina’s, CRM, webchat, service tickets en deal management.

Wij zijn er trots op dat Invalshoek Gold Partner is van HubSpot! Als partner van HubSpot helpen we onze klanten met marketing, sales en CRM. Dat doen we specifiek voor zakelijke dienstverleners zoals IT bedrijven, consultancies, financieel dienstverleners, juridisch dienstverleners en software ontwikkelaars.

HubSpot biedt software voor marketing, verkoop en klantenservice, met een CRM als kern; de krachtigste manier van online marketing en klantbeheer!

HubSpot voor marketing

E-mail marketing, social media marketing, content marketing, zoekmachine marketing. Met je website als middelpunt zorgt HubSpot ervoor dat je meer leads en klanten krijgt!

HubSpot voor sales

Meer afspraken maken en meer deals sluiten!

HubSpot voor klantenservice

Een volledig pakket van software voor klantenservice teams!

HubSpot CRM

Met het CRM van HubSpot wordt het beheren van relaties een fluitje van een cent.

Artikelen op ons blog over HubSpot

Andy van Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.

Etienne Jager

Oprichter & Eindbaas, Happynizr

Wil je weten wat HubSpot kan betekenen voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende demo aan!

Via Invalshoek heb ik kennis gemaakt met het toepassen van CRM via HubSpot en bekend geraakt met de mogelijkheden hiervan. Het maakt het werk efficiënter, controleerbaarder en vergroot je kans op efficiënte leads en opportunities die omgezet kunnen worden tot deals.

Andy beschikt over de kennis en kunde die je mag verwachten van een senior online marketeer en is goed in het uitleggen en inbedden van de kennis en kunde over de mogelijkheden met HubSpot.

Ik ben blij dat ik Invalshoek heb ingeschakeld voor het Rolmodellen Bureau.

Fatima Akchar

Owner & Founder, Rolmodellen Bureau

Samenwerken met een HubSpot Partner?

Overweeg je HubSpot? Lees dan wat de voordelen zijn van samenwerken met een HubSpot Partner!
HubSpot

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Pin It on Pinterest