Marketing Automation

Geautomatiseerde en gepersonaliseerde marketingcampagnes

Door middel van marketing automation wordt het mogelijk om op grote schaal gepersonaliseerde marketingcampagnes uit te voeren. Daardoor krijgt je bedrijf een stabiele stroom van nieuwe leads en klanten. Door een mix van content marketing, e-mail marketing, webformulieren, landingspagina’s en gepersonaliseerde content genereer je nieuwe leads en maak je ze klaar voor sales. Daardoor wordt het makkelijker om nieuwe klanten te krijgen!

Waarom kiezen voor marketing automation?

Er zijn drie belangrijke redenen om voor marketing automation te kiezen:

  • Omdat je een stabiele stroom van nieuwe leads en klanten wil
  • Omdat gepersonaliseerde marketingcampagnes zorgen voor een hogere omzet
  • Omdat je precies wil weten hoe je marketingcampagnes presteren

Leer meer over marketing automation:

Wil je voor jouw bedrijf een begin maken met marketing automation? Download dan nu gratis ons Marketing Automation Handboek!

Marketing automation bureau in Amsterdam

Wij zijn een marketing bureau in Amsterdam gespecialiseerd in marketing automation. Wij helpen zakelijke dienstverleners met het genereren van leads en het vinden van nieuwe klanten. Daarnaast helpen we B2B bedrijven met account based marketing, sales enablement en online adverteren. Invalshoek is Gold Partner van HubSpot.

Wil je meer weten over marketing automation en hoe je het kan inzetten voor jouw bedrijf? Plan dan nu een vrijblijvend gesprek met ons in!

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Pin It on Pinterest