HubSpot Sales Hub

Door HubSpot Sales verkoop je meer terwijl je tijd bespaard

Ontvang een melding op het moment dat een lead je e-mail opent of je website bezoekt, organiseer automatisch elke interactie met je leads en hou al je sales activiteiten op één plaats bij met de HubSpot Sales Hub. Zo verkoop je meer, sluit je sneller deals en bespaar je tijd!

Automatiseer je verkoopproces

Alle interacties met je leads en klanten worden automatisch vastgelegd. Creëer taken voor je verkopers, zodat ze e-mails en telefoongesprekken op kunnen volgen. Plan e-mails in zodat ze later verstuurd worden en automatiseer herinneringsmails.

E-mail templates

Bespaar tijd door templates te gebruiken voor de e-mails die je verstuurd aan leads. Bovendien verminder je daarmee de kans op spellings- en grammatica fouten waardoor je minder professioneel overkomt.

Eenvoudig agenda afspraken inplannen

Met HubSpot Sales kan je eenvoudig afspraken inplannen met je leads. Daardoor hoef je nooit meer oneindig heen en weer te mailen met leads om een afspraak te maken.

Chat met de bezoekers van je website

Verander de bezoekers aan je website in leads door met ze te chatten als ze je website bezoeken. Beantwoord vragen, geef uitleg over je producten en diensten en verzamel hun contactgegevens.

Weet precies wanneer een lead je e-mail leest of je website bezoekt

Wist je dat als je een lead belt op het moment dat die net je e-mail heeft gelezen of je website bezoekt dat de kans dat je verkoopt enorm stijgt? Ook weet je precies welke pagina’s op je website door een lead zijn bekeken. Daardoor weet je waar die in is geïnteresseerd.

Koppelingen met Gmail, G-Suite, Outlook en Office 365

Maakt je bedrijf gebruik van Gmail, Google G-Suite, Microsoft Outlook of Office 365? Dan kan je HubSpot Sales hieraan koppelen waardoor alle mails met je leads en klanten automatisch in het CRM worden vastgelegd.

Sales enablement

Ondersteun je salesafdeling met het centraal beheer van documenten en anders assets die je verkopers kunnen gebruiken om meer te verkopen in minder tijd.

Andy van Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.

Etienne Jager

Oprichter & Eindbaas, Happynizr

Wil je meer weten over hoe je HubSpot Sales kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot Sales

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Pin It on Pinterest