HubSpot Marketing Hub

Alles dat nodig is voor effectieve marketingcampagnes

E-mail marketing, social media marketing, content marketing, zoekmachine marketing en marketing automation wordt allemaal mogelijk met HubSpot Marketing Hub! HubSpot Marketing Hub omvat alles wat nodig is om effectieve marketingcampagnes uit te voeren die mensen interesseren voor je bedrijf en die graag je klant willen worden.

Leads verzamelen op je website

Trek de aandacht van je doelgroep met relevante content en converteer deze bezoekers aan je website naar leads met formulieren en landingspagina’s. Informatie die al bekend is van je leads wordt in formulieren alvast voor ze ingevuld, wat het proces toegankelijker maakt. Maak ook eens gebruik van calls-to-action die je kan testen, optimaliseren en personaliseren om bezoekers van je website te converteren naar leads!

Eenvoudige e-mail marketing

Verstuur eenvoudig gepersonaliseerde en gesegmenteerde e-mail nieuwsbrieven aan je leads en klanten. Je e-mails zullen beter geopend worden en de ontvangers zullen eerder klikken op de links. Zo zorgen e-mails voor meer verkeer naar relevante pagina’s op je website.

Leer je leads beter kennen

Bouw een profiel op van je leads zodat je ze beter leert kennen voordat ze overgedragen worden naar sales. Hoe meer je weet over de behoeftes en interesses van je leads, hoe meer je aan ze zal verkopen!

Social Media Management

Beheer centraal al je social media kanalen. Plan berichten in en reageer makkelijk op berichten van anderen. Hierdoor wordt je effectiever in het inzetten van Facebook, Twitter, LinkedIn!

Rapportages & analyses

Blijf precies op de hoogte van je marketingactiviteiten en welke daarvan resultaat boeken en welke niet. Zo weet je precies welke stappen je moeten zetten om je marketingcampagnes te verbeteren!

Andy van Invalshoek hielp ons met het opstarten van HubSpot als ons CRM-systeem. Hij begeleidde ons bij het maken van de juiste keuzes en adviseerde ons over de modules voor sales, marketing en service. Andy zette het systeem op en zorgde ervoor dat het goed werkte. We gebruiken nu HubSpot zonder enige hulp. We raden Invalshoek ten zeerste aan als je bezig bent met het onboarden van HubSpot en je een ervaren sparring partner wilt hebben die je helpt bij het implementeren van HubSpot en je helpt beginnersfouten te voorkomen.

Etienne Jager

Oprichter & Eindbaas, Happynizr

Wil je meer weten over hoe je HubSpot Marketing kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot Marketing

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Pin It on Pinterest