HubSpot Service Hub

Volledig pakket voor online klantenservice

Service Hub is een volledig pakket van software voor klantenservice teams van HubSpot. Het bevat hulpmiddelen om contact te leggen met klanten, hun verwachtingen te overtreffen en ze in promotors te veranderen die uw bedrijf laten groeien.

Eén inbox voor je klantenservice team

Alle emails en webchats van je klanten in één handig overzicht. Wijs gemakkelijk vragen toe aan je klantenservice medewerkers en werk samen om je klanten de beste ervaring te bieden.

Klantenservice Tickets

Log vragen en klachten van klanten als tickets die kunnen worden toegewezen aan leden van uw team, georganiseerd en geprioriteerd en op een centrale locatie worden bijgehouden. Zo gaat nooit meer een vraag van een klant verloren!

Feedback & NPS

Doe continu onderzoek naar de tevredenheid van je klanten met NPS en implementeer enquêtes om feedback te verzamelen die kan worden gebruikt om een betere klantervaring te creëren.

Selfservice Helpdesk

Verander de meest gestelde servicevragen en tickets van je klanten in een robuuste, geoptimaliseerde kennisbank van Help-artikelen en documentatie die is geïndexeerd in zoekmachines. Met de selfservice helpdesk van HubSpot Service Hub kunnen je klanten zelf antwoord vinden op hun vragen.

Live Chat & Chatbots

Gebruik bots om de efficiëntie van livechat te verbeteren en 1-op-1-communicatie te schalen door klanten naar relevante helpdocumentatie, de juiste klantenservice medewerker en meer te leiden.

Wil je meer weten over hoe je HubSpot Service kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot Service

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Gratis HubSpot Account

Met de gratis editie van HubSpot krijg je e-mail marketing, webformulieren, online chat en een volledig CRM om je sales te organiseren! Hiermee leg je de perfecte basis voor je marketing en sales activiteiten.

Dus waar wacht je nog op? Vraag nu je gratis HubSpot account aan!

Pin It on Pinterest