HubSpot CRM

Organiseer leads en klanten zodat je meer verkoopt

Het HubSpot CRM is alles wat je nodig hebt om je leads en klanten te organiseren, relaties te onderhouden en je verkoopproces te beheren. Het HubSpot CRM is de ideale en eenvoudigste manier om het overzicht te bewaren en uiteindelijk meer te verkopen!

Eenvoudig contacten en relaties beheren

Met HubSpot CRM kun je makkelijk nieuwe relaties toevoegen en beheren op persoons- en bedrijfsniveau en alle gegevens daarbinnen overzichtelijk weergegeven krijgen. Ook worden nieuwe leads die je creëert op je website automatisch toegevoegd aan het CRM, waardoor je fouten met het overtypen van gegevens voorkomt!

Overzicht over al je leads en contacten

Al je interacties met je leads en klanten kan je met de HubSpot CRM inzien in een helder overzicht. Dit betekent dat je dus nooit meer je inbox of onoverzichtelijke spreadsheets hoeft te doorzoeken op het missende stukje informatie dat je nodig hebt om een deal te sluiten!

Je verkoopproces in kaart gebracht

Met de CRM structureer je verkoopproces, zodat je verkopers makkelijker kunnen verkopen, en weet je precies waar elke lead zich in het verkoopproces bevindt. Zo hou je het overzicht en mis je nooit meer een verkoopkans!

Contactgegevens automatisch verrijken

Dankzij de HubSpot CRM krijg je waardevolle inzichten die je verkoopteam daadwerkelijk kan gebruiken doordat gegevens automatisch worden aangevuld met gegevens uit de HubSpot database met daarin meer dan 20 miljoen bedrijven wereldwijd!

Wil je meer weten over hoe je HubSpot CRM kan inzetten voor jouw bedrijf? Vraag dan nu een demo aan!

HubSpot CRM

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Pin It on Pinterest