Over Invalshoek

Wij helpen zakelijke dienstverleners met online marketing, sales enablement en CRM

Over Invalshoek – marketing bureau in Den Haag

Invalshoek is een marketing bureau in Den Haag en gecertificeerd HubSpot partner gespecialiseerd in online marketing, sales enablementCRM en webdesign & hosting. Daarmee helpen we zakelijke dienstverleners in het MKB zoals ICT bedrijven, consultancies, financieel dienstverleners, juridisch dienstverleners en SAAS bedrijven met het behalen van hun commerciële doelen. We houden van uitdagingen en vinden die in klanten die complexe producten verkopen aan andere bedrijven. Invalshoek is gevestigd in Den Haag en we helpen klanten in Nederland en Duitsland.

We leveren inbound marketing programma’s, sales enablement en CRM strategie. Hiervoor maken we gebruik van de software van HubSpot. We bieden onze klanten continue begeleiding zodat resultaten gehaald worden die afgestemd blijven met de strategische doelstellingen van het bedrijf.

We werken niet op projectbasis, maar gaan lange termijn strategische samenwerkingen met onze klanten aan. Zoek je dus een marketing bureau om eenmalig een flight e-mails voor je te verzenden dan kan je beter een ander bureau zoeken, ook voor eenmalige marketingcampagnes ben je bij ons niet aan het juiste adres. Bovendien zijn we niet het goedkoopste marketing bureau in de markt, maar we streven er wel altijd naar om samen met onze klanten het optimale resultaat te halen!

Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen helpen om marketing en salesdoelstellingen te halen? Neem dan nu contact met ons op!

Andy Hoek

Andy Hoek

Managing Director

Andy Hoek is de drijvende kracht achter Invalshoek. Hij heeft gewerkt bij Achmea Zorg en Gezondheid bij de merken Zilveren Kruis en Agis als social media manager en scrummaster voordat hij Invalshoek begon. Ook is hij daar de initiatiefnemer van #AchmeaSocial waarbij regelmatig intern kennis en ervaringen worden gedeeld over social media en digitale innovatie.
Iris van Straten

Iris van Straten

Content Specialist

Iris van Straten werkt sinds 2018 bij Invalshoek als content specialist. Iris studeerde Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam, heeft een tijdje in New York gewoond en stage gelopen bij Filmnation Entertainment en heeft daarna als social media manager voor Crafts Council Nederland gewerkt. Iris woont momenteel in Utrecht.
Tom Koehorst

Tom Koehorst

Account Manager New Business

Tom Koehorst werkt sinds 2019 bij Invalshoek als Account Manager New Business. Hij spreekt graag met je over hoe Invalshoek helpt om jouw doelstellingen met marketing en sales te behalen en te overtreffen.

Jij?

Jij?

Vacature: inside sales/medewerker verkoop binnendienst op freelance basis

We zijn op zoek naar een inside sales medewerker (medewerker verkoop binnendienst) die op freelance basis voor ons wil werken. De werkzaamheden zijn het pro-actief telefonisch benaderen van bedrijven in onze doelgroep om onze diensten onder de aandacht te brengen, en deze vervolgens per e-mail en per telefoon op te volgen om zo afspraken te genereren voor verkoopgesprekken.

Dit betreft een functie op junior niveau, en het is mogelijk om op afstand te werken. Ook is het de bedoeling dat je in de toekomst inside sales werkzaamheden gaat uitvoeren voor onze klanten, en er bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar account management en een vast dienstverband.

Dus heb je interesse in online marketing en sales en een passie voor het verkopen van marketing services? Neem dan nu contact met ons op!

Aanbevelingen van klanten:

Samen met Andy een klantreis gemaakt voor WieWerkteWaar.nl. Andy heeft een overkoepelende blik. Hij kent vele kanalen en ziet snel mogelijkheden welke kanalen waar en hoe in te zetten.

Daarnaast beschikt Andy ook over specifieke technische kennis. Deze 2 uitersten vind je zelden in 1 persoon. Robert Gouda

Directeur, WWWaar.nl

Andy snapte mijn niche al tijdens het eerste gesprek volledig. Dit vond ik essentieel voor onze samenwerking. Door de gebruiker centraal te zetten bouwt hij automations die aansluiten bij de customer journey.

Ferry Vermeulen

Founder & director of Business Development, INSTRKTIV

Wil je weten hoe we INSTRKTIV helpen met digital marketing? Lees dan de business case!

Invalshoek weet waar ze het over heeft. Ik had nog nooit iets op dit gebied gedaan en heb ontzettend veel geleerd en ons werk wordt er door gemakkelijker. Invalshoek is een aanrader voor zowel starters als al bestaande bedrijven.

Fatima Akchar

Owner & Founder, Rolmodellen Bureau

Wil je weten hoe we het Rolmodellen Bureau helpen met marketing en sales? Lees dan de business case!

What particular struck me about Andy, besides his proven affinity with online & Social Media solutions for contact centers, is his uncanny flair for making you see and feel perceived issues from different perspectives. This often times made the next step in problem solving, seem almost childishly simple.

Andy can do this because he never confuses what he thinks he knows about a subject with the answer to your question. He just brings you to a place where you can co-create a solution.

Pete Sanderson

Manager Customer Services, Zilveren Kruis Achmea

Andy heeft in zijn laatste weken bij Achmea nog een klus bij Agis gedaan: het implementeren van nieuwe chatsoftware bij het callcenter.

Wat mij hierbij opviel is dat Andy een echte aanpakker is en mensen op een goede manier achter de broek aan zit: zonder dat het vervelend wordt regelt hij de zaken snel en maakt hij afspraken waar. Hij wacht niet af, neemt initiatief zonder te passeren of omgeving uit het oog te verliezen.

Ook zijn zelfstandigheid bij deze kop-staart-klus was uitstekend en gaf mij vertrouwen over de uitkomst.

Marnix van Keulen

Teammanager Online, Achmea Divisie Zorg & Gezondheid

Wil je weten hoe Invalshoek jou kan helpen met digital marketing, marketing automation of CRM?

Neem dan nu contact op!

Klanten van Invalshoek

De Katalysator

Rebelwise

Part-up

INSTRKTIV

Rolmodellen Bureau

Achmea

Selfservice Company

Appril

MKB Ondernemers Congres

MKB bedrijfskrediet

Turnkey Websites

doorKees

WieWerkteWaar

Onze certificeringen

Certified Scrum Master

Hubspot Inbound Marketing Certified

HubSpot Sales Software Certified

HubSpot Marketing Software Certified

Snapchat Advertising Core Competencies Certified

Google Ads Search Certified

Google Ads Display Certified

Pin It on Pinterest