Over Invalshoek

Over Invalshoek

We zitten graag op het snijvlak van sales en marketing om zakelijk dienstverleners te helpen met het vinden van nieuwe klanten. En met het behouden van bestaande klanten. Ons doel daarbij is niet alleen om meer sales te genereren maar ook om de tijd van lead naar klant te verkorten. Dus sneller en meer resultaat.

Invalshoek is een marketing bureau gespecialiseerd in digital marketing, marketing automation, inbound marketing, contentmarketing, social media marketing, sales enablement en CRM. We zijn gevestigd in Den Haag.

We hebben ervaring met marketing automation platforms zoals Marketo, Salesforce Pardot, ActiveCampaign en Autopilot. E-mail marketing software zoals Mailchimp, Constant Contact, GetResponse en Aweber en sales software zoals Hubspot, Salesforce en Insightly.

Wil je meer weten, neem dan nu contact met ons op!

Andy Hoek

Andy Hoek

Managing Director

Andy Hoek is de drijvende kracht achter Invalshoek. Hij heeft gewerkt bij Achmea Zorg en Gezondheid bij de merken Zilveren Kruis en Agis als social media manager en scrummaster voordat hij Invalshoek begon. Ook is hij daar de initiatiefnemer van #AchmeaSocial waarbij regelmatig intern kennis en ervaringen worden gedeeld over social media en digitale innovatie.

Andy snapte mijn niche al tijdens het eerste gesprek volledig. Dit vond ik essentieel voor onze samenwerking. Door de gebruiker centraal te zetten bouwt hij automations die aansluiten bij de customer journey.

Ferry Vermeulen

Founder & director of Business Development, INSTRKTIV

Samen met Andy een klantreis gemaakt voor WieWerkteWaar.nl. Andy heeft een overkoepelende blik. Hij kent vele kanalen en ziet snel mogelijkheden welke kanalen waar en hoe in te zetten. Daarnaast beschikt Andy ook over specifieke technische kennis. Deze 2 uitersten vind je zelden in 1 persoon.

Robert Gouda

Directeur, WWWaar.nl

What particular struck me about Andy, besides his proven affinity with online & Social Media solutions for contact centers, is his uncanny flair for making you see and feel perceived issues from different perspectives. This often times made the next step in problem solving, seem almost childishly simple. Andy can do this because he never confuses what he thinks he knows about a subject with the answer to your question. He just brings you to a place where you can co-create a solution.

Pete Sanderson

Manager Customer Services, Zilveren Kruis Achmea

Andy heeft in zijn laatste weken bij Achmea nog een klus bij Agis gedaan: het implementeren van nieuwe chatsoftware bij het callcenter.
Wat mij hierbij opviel is dat Andy een echte aanpakker is en mensen op een goede manier achter de broek aan zit: zonder dat het vervelend wordt regelt hij de zaken snel en maakt hij afspraken waar. Hij wacht niet af, neemt initiatief zonder te passeren of omgeving uit het oog te verliezen. Ook zijn zelfstandigheid bij deze kop-staart-klus was uitstekend en gaf mij vertrouwen over de uitkomst.

Marnix van Keulen

Teammanager Online, Achmea Divisie Zorg & Gezondheid

Wil je weten hoe Invalshoek jou kan helpen met digital marketing, marketing automation of CRM?

Neem dan nu contact op!

Part-up

INSTRKTIV

Rolmodellen Bureau

Achmea

Selfservice Company

Appril

MKB Ondernemers Congres

MKB bedrijfskrediet

Turnkey Websites

doorKees

WieWerkteWaar

Certified Scrum Master

Hubspot Inbound Marketing Certified

HubSpot Sales Software Certified

HubSpot Marketing Software Certified

Pin It on Pinterest