Het Invalshoek Proces

Stapsgewijs verbeteren van je marketing en sales

Het Invalshoek proces zorgt voor resultaat met digital marketing en sales. Dit doen we op basis van inbound marketing. Hiermee helpen we zakelijk dienstverleners met het vinden van nieuwe klanten. We gebruiken hiervoor de software van Hubspot.

Een programma op maat voor het verkrijgen van nieuwe klanten. Samen ontwerpen we de ideale buying journey en laden we deze met je bestaande content en begeleiden we je bij het maken van nieuwe content. Als je dat liever wilt, nemen we voor een meerprijs het creëren van content volledig van je over.

Stap 1: gratis vrijblijvend eerste gesprek

Tijdens dit eerste gesprek kijken we naar je huidige marketing en salesproces. We kijken naar de sterke en zwakke punten en welke kansen er zijn om die te verbeteren. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden die er zijn om meer resultaat te boeken met sales en marketing.

Stap 2: strategie workshop

In deze workshop gaan met jouw de diepte in om je commerciële strategie uit te werken. We bepalen je ideale klant, hun problemen en de oplossing daarvoor die je aanbiedt. En hoe je hun overtuigd om klant van je te worden!

Stap 3: content verbeteren en ontwikkelen

Jouw website is de kern voor het vinden van nieuwe klanten, maar dan moet er wel de juiste content op staan! Op basis van de strategie workshop optimaliseren we jouw bestaande content en helpen we met het ontwikkelen van nieuwe content. Hierdoor zal je website meer bezoekers aantrekken, meer van die bezoekers converteren naar leads en uiteindelijk naar klanten. Eventueel kunnen we dit versnellen met betaald adverteren.

Stap 4: inrichten marketing campagnes

Content is de kern, maar het is niet het enige. Daarnaast zijn er ook webformulier en e-mails nodig om klanten van je leads te maken. En natuurlijk willen we het gedrag van de bezoekers aan je website in de gaten houden om op het juiste moment de juiste boodschap te zenden.

Stap 5a: campagnes zelf beheren

Wil je zelf Hubspot beheren en content maken? Prima, dan helpen we op afstand mee. We ondersteunen je dan via e-mail en de telefoon, en houden elk kwartaal een strategische workshop om de resultaten en mogelijkheden te bespreken.

Stap 5b: campagnes beheerd door Invalshoek

Laat je het liever aan ons over? Dat kan! Wij zorgen dan voor nieuwe content, optimaliseren de campagnes en verzorgen de mailings. Wekelijks houden we je op de hoogte met rapportages. Elke maand een call om de voortgang te bespreken. En elk kwartaal een strategische workshop om dieper in te gaan op de resultaten en mogelijkheden.

Wil je meteen aan de slag met het verbeteren van je marketing en sales? Plan dan nu jouw vrijblijvende eerste gratis gesprek in!

Wil je weten hoe we INSTRKTIV geholpen hebben met digital marketing? Lees dan de business case!

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

 
E-book downloaden

Pin It on Pinterest