Het Invalshoek Proces

Stapsgewijs verbeteren van je online marketing en sales
Het Invalshoek proces zorgt voor resultaat met digital marketing en sales. Dit doen we op basis van inbound marketing. Hiermee helpen we zakelijke dienstverleners met het vinden van nieuwe klanten. We gebruiken hiervoor de software van HubSpot.

Een programma op maat voor het verkrijgen van nieuwe klanten. Samen ontwerpen we de ideale buying journey voor jouw doelgroep en laden we deze met je bestaande content en begeleiden we je bij het maken van nieuwe content. Als je dat liever wilt, nemen we voor een meerprijs het creëren van content volledig van je over.

Op deze pagina leggen we uit hoe we je in zeven stappen helpen om nieuwe klanten te krijgen!

Stap 1: gratis vrijblijvend eerste gesprek

Tijdens dit eerste gesprek kijken we naar je huidige marketing en salesproces. We kijken naar de sterke en zwakke punten en welke kansen er zijn om die te verbeteren. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden die er zijn om meer resultaat te boeken met sales en marketing.

Stap 2: strategie workshop

In deze workshop gaan met jouw de diepte in om je commerciële strategie uit te werken en een blueprint voor je campagnes te ontwikkelen. We bepalen je ideale klant, hun problemen en de oplossing daarvoor die je aanbiedt. En hoe je hun overtuigd om klant van je te worden! Het resultaat van deze workshop is een marketing blueprint die dient als basis voor de rest van het proces.

Stap 3: content verbeteren en ontwikkelen

Jouw website is de kern voor het vinden van nieuwe klanten, maar dan moet er wel de juiste content op staan! Op basis van de strategie workshop optimaliseren we jouw bestaande content en helpen we met het ontwikkelen van nieuwe content. Hierdoor zal je website meer bezoekers aantrekken, meer van die bezoekers converteren naar leads en uiteindelijk naar klanten. Eventueel kunnen we dit versnellen met betaald adverteren.

Stap 4: salesproces optimaliseren

Om van leads klanten te maken moet je een goed ingericht salesproces hebben. Wij helpen met het inrichten van je CRM, leren je verkopers hoe ze dat gebruiken en coachen ze in hun salestechnieken. Heb je al een goed ingericht salesproces? Dan slaan we deze stap over!

Stap 5: inrichten marketing campagnes

Content is de kern, maar het is niet het enige. Daarnaast zijn er ook webformulieren en e-mails nodig om klanten van je leads te maken. En natuurlijk willen we het gedrag van de bezoekers aan je website in de gaten houden om op het juiste moment de juiste boodschap te zenden.

Stap 6a: campagnes zelf beheren

Wil je zelf HubSpot beheren en content maken? Prima, dan helpen we op afstand mee. We ondersteunen je dan via e-mail en de telefoon, en houden elk kwartaal een strategische workshop om de resultaten en mogelijkheden te bespreken.

Stap 6b: campagnes beheerd door Invalshoek

Laat je het beheer van HubSpot liever aan ons over? Dat kan! Wij zorgen dan voor nieuwe content, optimaliseren de campagnes en verzorgen de mailings. Wekelijks houden we je op de hoogte met rapportages. Elke maand een call om de voortgang te bespreken. En elk kwartaal een strategische workshop om dieper in te gaan op de resultaten en mogelijkheden.

Stap 7: campagnes accelereren

Als de basis staat is het tijd om gas te geven! Wij helpen je met search engine marketing, display marketing, remarketing en social media om het aantal nieuwe leads te vergroten en de tijd van lead naar klant te verkorten. Zo haal jij het maximale resultaat uit je marketing campagnes!

Wil je meteen aan de slag met het verbeteren van je marketing en sales? Plan dan nu jouw vrijblijvende eerste gratis gesprek in!

Werk je al met HubSpot?

Als je al gebruik maakt van HubSpot en op zoek bent naar ondersteunende diensten of een review van je huidige campagnes dan gaan we graag me je in gesprek! Zo krijg je een beeld hoe het is om samen te werken met een marketing bureau dat partner is van HubSpot. En hoe we je kunnen helpen om HubSpot succesvol in te zetten en zo je commerciële doelen te bereiken.

Wat je huidige situatie ook is, we gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bekijken!

 

Gesprek plannen

Wil je weten hoe we INSTRKTIV helpen met digital marketing? Lees dan de business case!

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Pin It on Pinterest