HubSpot Updates voor Oktober 2024

Deze maand brengt HubSpot weer krachtige nieuwe updates die je kunnen helpen om je marketing- en verkoopprocessen te verbeteren. Van nieuwe AI-tools tot verbeterde dataverwerking, je kunt je workflows verder stroomlijnen en de productiviteit van je team verhogen.

Inhoudsopgave

Breeze Intelligence: Slimme data-verrijking in HubSpot

Breeze Intelligence, nu in publieke bèta, is een nieuwe HubSpot-tool die je CRM verrijkt met geavanceerde bedrijfs- en contactgegevens. Deze tool biedt meer dan 40+ firmografische, demografische en technografische attributen die voortdurend worden geüpdatet, zodat je altijd de meest relevante informatie bij de hand hebt.

De grote waarde van Breeze Intelligence is dat het verschillende datastromen samenbrengt in een eenvoudige, intuïtieve interface. In plaats van te vertrouwen op meerdere, vaak onsamenhangende, derde partij dataproviders, zorgt Breeze ervoor dat je volledige klant- en bedrijfsgegevens altijd up-to-date en nauwkeurig zijn. Dit leidt tot betere targeting, efficiëntere workflows en meer gerichte go-to-market-strategieën.

Lees meer over Breeze Intelligence in onze uitgebreide blog hier.

App Cards: Flexibele UI-extensies voor betere integraties

De introductie van App Cards betekent dat je nu op maat gemaakte kaarten kunt gebruiken om data te synchroniseren en acties te ondernemen tussen HubSpot en je externe tools. Deze kaarten bieden een diepere integratie en vereenvoudigen de manier waarop je met apps binnen HubSpot werkt, zonder van platform te hoeven wisselen.

Met apps zoals PandaDoc, QuotaPath en Hippo Video, kun je je werkruimte verder personaliseren en je dagelijkse taken stroomlijnen. Deze App Cards bieden een dynamische en contextuele laag van informatie, die je helpt om gegevens direct in HubSpot te bewerken en actie te ondernemen zonder dat je constant hoeft te schakelen tussen verschillende tools.

Deze update maakt het makkelijker dan ooit om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en tools direct binnen HubSpot te gebruiken, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt.

AI-tools voor betere communicatie en productiviteit

De nieuwe AI-schrijfhulpmiddelen voor de Conversations Inbox voegen handige functies toe om sneller en efficiënter te reageren op klantvragen. Of je nu complexe gesprekken wilt samenvatten of je berichten wilt laten proeflezen, de AI in de Inbox maakt het allemaal mogelijk.

Met deze tools kun je nu makkelijker berichten personaliseren, fouten vermijden en sneller reageren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van je communicatie. Dit betekent dat je team meer tijd overhoudt voor strategische taken en de klanttevredenheid omhooggaat door snellere en nauwkeurigere antwoorden.

AI-gestuurde bestands- en afbeeldingszoekfunctie

Bestanden en afbeeldingen vinden binnen HubSpot is nu nog eenvoudiger met de nieuwe AI-gestuurde zoekfunctie. Deze functie analyseert automatisch je bestanden, genereert beschrijvingen en zoekwoorden, en maakt het mogelijk om bestanden te vinden door gewoon natuurlijke taal te gebruiken in je zoekopdrachten.

Voor teams die veel content beheren binnen HubSpot, betekent deze update een enorme tijdsbesparing. In plaats van eindeloos door mappen te scrollen, krijg je direct toegang tot de content die je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt.

Verbeteringen in de Tracking URL Builder

Deze maand zijn er belangrijke gebruiksvriendelijkheid verbeteringen doorgevoerd in de Tracking URL Builder tool. Deze updates omvatten:

  • Verbeterde responsiviteit van de tabel in de Tracking URL Builder applicatie
  • Standaardinstelling van URL's op https in plaats van http
  • Betere afhandeling van succes- en foutstatussen
  • Tracking URLs zijn nu inbegrepen in de "Voeg Activa Toe" ervaring binnen Campagnes
  • Tracking URLs worden nu weergegeven naast andere activa in het "Activa" tabblad van Campagnes, zodat ze niet meer verborgen zijn
  • Algehele verbeterde prestaties

De Tracking URL Builder is een waardevol hulpmiddel voor het maken van verkorte links met goed geformatteerde UTM-parameters, wat de rapportage over bronnen en verkeer verbetert. Het is een essentieel onderdeel van marketingcampagnes, waardoor je links over verschillende kanalen en activa kunt volgen, zelfs als ze op externe platforms zijn gebouwd.

Conclusie

Met deze updates biedt HubSpot nieuwe tools en verbeteringen die niet alleen de efficiëntie van je team verhogen, maar ook de algehele gebruikerservaring verbeteren. Van Breeze Intelligence en App Cards tot de verbeterde Tracking URL Builder en AI-tools, elke update is ontworpen om jouw workflows te optimaliseren en je bedrijf te laten groeien. Blijf op de hoogte van deze ontwikkelingen en ontdek hoe ze je kunnen helpen om je doelen te bereiken.

Download nu het Invalshoek Marketing Handboek!

Wil je meer ontdekken over hoe HubSpot jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een demo aan en laat ons team je alle mogelijkheden laten zien om je marketing-, sales- en serviceprocessen te verbeteren!

Laat een reactie achter:

Meld je aan voor blog updates