HubSpot Updates voor Juli 2024

Deze maand introduceert HubSpot verschillende innovatieve functies en verbeteringen binnen de Marketing en Sales Hubs. Deze updates zijn ontworpen om jouw marketing- en verkoopinspanningen verder te optimaliseren en te vereenvoudigen. Laten we in detail kijken naar enkele van de belangrijkste updates en wat ze voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Inhoudsopgave

1. Participant State API

De Participant State API is een toevoeging die de manier verandert waarop je deelnemersgegevens analyseert tijdens marketingevenementen. Deze tool introduceert dynamische staten voor individuele deelnemers, waaronder 'No Show' staat, waarmee je de betrokkenheid van deelnemers nauwkeurig kunt volgen. Door statistieken over deelnemersbetrokkenheid te bieden, stelt deze API app-ontwikkelaars in staat waardevolle inzichten te verkrijgen en evenementresultaten te optimaliseren. Hierdoor wordt een nieuwe standaard gezet in evenementenbeheer en -analyse.

Met deze API kunnen marketeers en event managers nu precies zien wie er betrokken zijn bij hun evenementen en wie niet. Dit maakt het mogelijk om follow-up acties te ondernemen, zoals het versturen van gepersonaliseerde emails naar deelnemers die niet aanwezig waren, om hun interesse opnieuw te wekken en hen te betrekken bij toekomstige evenementen.

2. Automatische synchronisatie van budget- en uitgavengegevens voor advertentie campagnes

Het beheren van je advertentiecampagnes wordt nu nog eenvoudiger met de automatische synchronisatie van budget- en uitgavengegevens tussen Ad-campagnes en Campagnes. Het 'budget'-tabblad binnen Campagnes synchroniseert automatisch de budget- en uitgavengegevens van bijbehorende Ad-campagnes, waardoor details zoals de naam van de Ad-campagne, beschrijving, en budget/uitgavebedragen direct beschikbaar zijn. Dit stroomlijnt het proces en zorgt voor nauwkeurigheid in je totale uitgaven en budgetgegevens binnen HubSpot.

Deze automatisering elimineert de noodzaak van handmatig werk, waardoor je tijd bespaart en de kans op menselijke fouten vermindert. Het biedt een manier om budget- en uitgave-informatie van je online advertentie campagnes rechtstreeks te beheren en te volgen binnen HubSpot, wat resulteert in een efficiëntere en effectievere manier van werken.

3. Inhouds- en stijlontleding van module zijpaneel in email

Een nieuwe herontwerp introduceert een Inhouds- en Stijlontleding in het linker zijpaneel tijdens het bewerken van modules in de email editor. Deze scheiding biedt eenvoudige en directe toegang tot de opties voor het wijzigen van zowel de inhoud als de stijl van je drag-and-drop modules. Dit zorgt voor een intuïtievere en efficiëntere manier van werken, waardoor je sneller en gemakkelijker professionele emails  voor email marketing kunt maken.

Door de inhoud en stijl apart te beheren, kun je je creativiteit de vrije loop laten zonder de functionaliteit op te offeren. Dit maakt het mogelijk om aantrekkelijke en goed ontworpen emails te creëren die je publiek aanspreken en betrokkenheid vergroten.

4. Click-to-Edit vanaf de Content Management pagina

Het beheren van content in HubSpot is nu nog eenvoudiger dankzij de nieuwe Click-to-Edit functie vanaf de content management pagina. Wanneer je nu op een content asset klikt, word je direct naar de content editor geleid. Dit elimineert verwarring en bespaart tijd die eerder werd besteed aan het navigeren door verschillende acties op basis van de status van de inhoud.

Deze verbetering zorgt voor een efficiëntere workflow, waardoor je sneller en gemakkelijker wijzigingen kunt aanbrengen in je content. Of je nu een blogpost, landingspagina of een andere vorm van content beheert, je hebt nu moeiteloos toegang tot de content editor, wat bijdraagt aan een soepelere en productievere manier van werken.

5. Validatieregels instellen voor HubSpot standaard eigenschappen

Je kan nu validatieregels instellen voor bepaalde standaard eigenschappen in HubSpot's Smart CRM. Deze regels helpen om consistente en nauwkeurige data in de CRM te behouden. Wanneer validatieregels zijn ingesteld voor een eigenschap, moeten gebruikers voldoen aan de vereisten van de eigenschap om een waarde op te slaan.

Voorbeelden van validatieregels zijn: ervoor zorgen dat de postcode een getal is met maximaal 5 tekens, dat het bedrag van een deal een getal is, of dat de voornaam van een contactpersoon niet een bepaalde lengte overschrijdt.

Je kunt validatieregels instellen voor de volgende standaard eigenschappen:

Bedrijf: Straatadres, Straatadres 2, Jaarlijkse omzet, Stad, Land/regio, Land/regiocode, Aantal werknemers, Bedrijfsnaam, Staat/regio, Postcode.

Contact: Straatadres, Jaarlijkse omzet, Stad, Bedrijfsnaam, Land/regio, Email, Voornaam, Industrie, Functietitel, Achternaam, Bericht, Aanhef, Staat/regio, Postcode.

Deal: Bedrag, Reden verloren deal, Reden gewonnen deal, Deal naam, Volgende stap.

Ticket: Ticketnaam.

Deze validatieregels zorgen ervoor dat je data consistent en correct blijft, wat essentieel is voor effectieve CRM-beheer.

Conclusie

Met deze updates streeft HubSpot ernaar om je ervaring te verbeteren door krachtige tools en vereenvoudigde workflows te bieden. Deze innovaties zijn ontworpen om je te helpen je marketing- en verkoopdoelen te bereiken, terwijl je tegelijkertijd tijd en moeite bespaart. Blijf op de hoogte voor meer spannende ontwikkelingen en blijf profiteren van de nieuwste technologische vooruitgang van HubSpot.

Download nu het Invalshoek Marketing Handboek!

Wil je meer ontdekken over hoe HubSpot jouw bedrijf kan transformeren? Vraag nu een demo aan en laat ons team je alle mogelijkheden laten zien om je marketing-, sales- en serviceprocessen te verbeteren!

Laat een reactie achter:

Meld je aan voor blog updates