Online marketing voor zakelijke dienstverleners

E-mail Marketing, Marketing Automation, Content Marketing, Social Media & CRM

Op zoek naar nieuwe klanten voor jouw bedrijf?

Wij zorgen ervoor dat je nieuwe leads krijgt met online marketing en helpen die leads te converteren naar klanten door middel van sales en CRM.

Hoe zou het zijn als je makkelijk al je relaties kan beheren? Als je nieuwe leads kan verkrijgen met je website? Als je een goed proces hebt om te verkopen? Als je eenvoudig e-mail marketing campagnes kan versturen en je social media accounts kan beheren? Dat kun je allemaal krijgen met onze programma’s voor online marketing, sales en CRM!

De online marketing programma’s van Invalshoek zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke dienstverleners die tegen lage kosten willen beginnen met online marketing. Door deze programma’s maak je een vliegende start met e-mail marketing, social media beheer, customer relationship management en een landingspagina met een download om leads te genereren. Daardoor kan je op een eenvoudige manier beginnen met online marketing voor het genereren van nieuwe leads.

  1. Verkrijg nieuwe leads op je website met content marketing, formulieren en landingspagina’s.
  2. Met het social media deel kan je makkelijk en centraal je accounts bij Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn beheren. Je kan content inplannen om te publiceren, in de gaten houden wat anderen over je zeggen en makkelijk reageren op berichten.
  3. Door het gebruik van een CRM wordt het onderhouden van relaties met klanten een fluitje van een cent en met e-mail marketing wordt het mogelijk om meer leads naar klanten te converteren.

Met de online marketing programma’s van Invalshoek krijg je een constante stroom van nieuwe leads. Daarmee pak je een cruciale voorsprong op je concurrenten.

Het Online Marketing Basis programma kost eenmalig €2400, -. Daarnaast is een HubSpot Marketing Basic licentie vanaf €185, – per maand nodig, afhankelijk van de hoeveelheid contactpersonen. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Wil je gebruik maken van dit programma? Vraag het dan nu aan!

Voor wie is Online Marketing Basis geschikt?

Dit programma is bijzonder geschikt voor zakelijke dienstverleners die een goed begin willen maken met online marketing en sales.

Programma aanvragen

Het Online Marketing Compleet programma kost eenmalig €3600, -. Daarnaast is een HubSpot Marketing Basic licentie vanaf €740, – per maand nodig, afhankelijk van de hoeveelheid contactpersonen. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Wil je gebruik maken van dit programma? Vraag het dan nu aan!

Voor wie is Online Marketing Compleet geschikt?

Dit programma is bijzonder geschikt voor zakelijke dienstverleners die een goed begin willen maken met online marketing en sales.

Programma aanvragen

Veel gestelde vragen

Zit ik vast aan een lang contract?

Voor het startbedrag begeleiden we je een kwartaal lang met online marketing. Wil je daarna extra begeleiding? Dan kan je dat per kwartaal inkopen. De licenties voor HubSpot lopen zijn jaarlijks opzegbaar.

Kan ik niet beter beginnen met SEO?

SEO is erg belangrijk en je website optimaliseren voor SEO is een goede vervolgstap. Door te beginnen met een van onze online marketing programma’s krijg je een pad op je website om bezoekers te converteren naar klanten en behaal je ook een SEO voordeel doordat voor je doelgroep relevante content op een logische manier aan elkaar gelinkt is. Tijdens de workshop worden ook vragen gesteld zoals ‘Welke woorden zou dit persona gebruiken om hiernaar te zoeken op Google?’. Op deze manier zorgen onze programma’s er ook voor dat de content die gemaakt gaat worden rekening houdt met het zoekgedrag van je doelgroep dus ook daardoor heeft jouw website SEO voordeel.

Werken deze programma's ook echt?

Jazeker! Lees bijvoorbeeld deze business case over hoe wij het Duitse bedrijf INSTRKTIV helpen met online marketing.

Ik vind het behoorlijk prijzig!

Klopt! Maar bedenk je wat een fulltime marketeer in dienst nemen je zou kosten per jaar. Bovendien, zou diegene dan alle elementen van het moderne marketingvak even goed beheersen? Door gebruik te maken van onze marketing programma’s krijg je de beschikking over een volledige marketingafdeling voor minder dan de helft van wat een fulltime marketeer in dienst nemen je zou kosten!

Aanvullende diensten voor online marketing

Naast onze marketing programma’s leveren we extra diensten. Zo kunnen we content productie, social media beheer en content management geheel of gedeeltelijk uit jouw handen nemen, óf de impact van de ervan vergroten door middel van betaald online adverteren.

Wil je meer weten over het E-mail Marketing, Social Media + CRM programma? Vraag dan vrijblijvend informatie aan!

 

Informatie aanvragen

Meer weten over sales anno nu?

Download gratis het Invalshoek Sales Handboek!

Pin It on Pinterest