Het beste van het web over marketing en sales van afgelopen week. Deze week over e-mail marketing, influencer marketing en het slim inzetten van CRM.

Gouden tips van LinkedIn’s Most Engaged Marketeers

LinkedIn organiseert jaarlijks haar Most Engaged Marketeers event. Daarbij worden de 10 op het platform meest actieve marcom-professionals in Nederland bekend gemaakt. Onder het motto ‘learn from the best’ vroeg ik de 10 winnaars naar hun best practices. En we zoomden in op hoe content vanuit persoonlijke titel bijdraagt aan hun employer brand.

Lees dit artikel op Frankwatching

De gebruiker staat centraal in de nieuwe update van Google Analytics

Je website is niet tastbaar, net zoals de bezoekers op je website. Om die zwarte doos toch in te kunnen kijken hebben we natuurlijk Google Analytics, waardoor we ineens inzichtelijk kunnen krijgen wat er allemaal gebeurt op je website, waar de bezoekers vandaan komen en wie die persoon op jouw website nu is. Dit laatste staat centraal in de laatste update van Google Analytics.

Lees dit artikel op Marketingfacts

5 tips voor business met Snapchat

Snapchat is voor een grote groep mensen niet meer weg te denken als sociaal medium. Zeker de jongeren onder ons zijn zeer actief op Snapchat. Snel en gemakkelijk berichten, video en foto’s versturen die door anderen weer te zien zijn. Gemiddeld zijn de gebruikers van Snapchat meer dan 30 minuten per dag actief aanwezig.

Lees dit artikel op Bijgespijkerd

In 7 stappen aan de slag met chatbots

Als communicatieprofessional ben je continu op zoek naar manieren om processen te stroomlijnen en kwaliteit te bewaken. Chatbots kunnen daarbij helpen. De toepassing ervan zorgt voor meer efficiëntie, kostenverlaging en een verhoogde klant- en medewerkerstevredenheid. Maar hoe start je daar nou mee?

Lees dit artikel op Frankwatching

4 adviezen voor B2B marketeers die met influencer marketing willen beginnen

Hot in B2C, maar ook steeds meer in B2B. In 2018 gaan B2B merken verder experimenteren met influencer marketing. Hoe ontstaat er een gelukkig huwelijk tussen de influencer en jouw merk?

Lees dit artikel op Adformatie

E-mailtrends 2018: boosten of achteruitgaan

In december 2017, kreeg de e-mailmarketingsector leuk nieuws. E-mailmarketing (automation) heeft zijn kracht uiteraard al dubbel en dwars bewezen, maar zit nog steeds in de lift. Uit het DDMA data driven marketing-onderzoek, blijkt namelijk dat e-mail één van de vier verwachte investerings-stijgers is voor 2018. Dat betekent dat we meer, maar vooral ook betere e-mails gaan zien.

Lees dit artikel op Marketingfacts

Amazon maakt Echo gereed voor adverteerders

Amazon praat met adverteerders als Procter & Gamble om erachter te komen hoe zij zich het best in de online praatpalen Echo kunnen profileren. Voor merken is dit noodzaak omdat ze vrezen anders onzichtbaar te worden voor consumenten; ‘Uit het oog, uit het hart’ door voice shopping.

Lees dit artikel op Emerce

Slim CRM als vertrekpunt voor exponentiële groei

VONQ is één van die typische bedrijven die de Nederlandse ondernemingszin en de stand van onze technologie duidelijk weerspiegelt. Vol enthousiasme en overtuiging leveren zij hun arbeidsmarktdiensten. In elf jaar tijd is meer dan tachtig procent van de AEX-ondernemingen klant geweest bij VONQ. Ook in andere landen binnen Europa maken gerenommeerde merken gebruik van de diensten van het in smart recruitment marketing gespecialiseerde bedrijf – waaronder VONQ’s Job Marketing Platform. VONQ heeft meer dan 1.400 klanten en is daarmee de nummer één in ‘smart recruitment marketing’, een snel groeiende markt. De expansiedrift van het bedrijf kent geen grenzen.

Lees dit artikel op het blog van Salesforce

Download nu gratis het Invalshoek Marketing Handboek

Download nu gratis het Invalshoek Marketing Handboek

In dit e-book hebben we de beste artikelen op het Invalshoek blog over marketing voor je verzameld. Download nu gratis dit e-book!

Bedankt! Je krijgt zo een e-mail met de download link.

Pin It on Pinterest